Ahoj, návštěvníci filmového festivalu v Karlových Varech! Dnes bych Vás chtěla jen krátce informovat o zajímavé akci u hotelu Thermal, kterou byste určitě neměli zmeškat.
Světově proslulá televizní stanice Sundance TV, za jejímž vznikem v roce 1996 stojí známý herec Robert Redford, má své místo i na největším českém filmovém svátku, na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Robert Redford chtěl tomuto televiznímu kanálu vtisknout tvář nezávislosti a kreativity, jenž propojuje nezávislé filmaře a umělce po celém světě. Televizní stanice Sundance, jakožto partner sekce pro mladé nadějné filmaře Future Frames, pořádá dne 4. července od 19:00 ve Finlandia stanu u hotelu Thermal Sundance party, kde se můžete nechat ve fotokoutku vyfotit s filmovými rekvizitami spolu s Robertem Redfordem v pozadí, či si zahrát filmový kvíz rovnou s moderátorem celé akce Jirkou Mádlem o originální ceny Sundance Channelu.
Každý z návštěvníků navíc získá malý dárek, který během festivalových slunečních dní rozhodně ocení. Akce trvá do 22:00 a určitě bude stát za to, neváhejte!
KVIFF 2016